Ryggsmärta-halt underlag

Broddar på skor

Den här tiden på året då snön faller brukar jag få in många patienter som har ryggsmärta. Ofta säger de,
– Jag förstår inte varför jag har fått ont i ländryggen?
– Har du tänkt på att det är väldigt halt ute, frågar jag.
– Aha, blir svaret.

Ryggsmärta
När det är halt och saltet ligger på gångvägar skapas det en enda sörja som är svår att promenera på. Du får jobba mycket mer med fötter och muskler i ben och bål. Diskarna som du har i ryggraden fungerar som stötdämpare och jobbar för fulla hus. Det kan skapa viss överansträngning och vips får du ett muskelpåslag, stel ländrygg och ibland till och med känningar i skinkan.

Broddar
Jag har inhandlat broddar på Inter Sport och det var det bästa jag gjort. Nu går det att promenera utan att halka runt och bli arg som ett bi. Kan varmt rekommenderas.
– Men är inte det pensionärsvarning, sa en kund?
– Hellre det än frakturer, svarade jag.

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.