Referenser

Referenser från några av mina patienter:

Maria Swanström
”Camilla är en av de mest fantastiska naprapater jag träffat, och med skador sen jag var 16 år har det varit många. Hennes genuina bemötande, glada humör, kunskap och kompetens gör att man känner sig i trygga händer. Hon tar sig tid och går igenom och granskar problemet från grunden.

Kliniken ger ett fräscht helhetsintryck och efter behandling går jag alltid därifrån med ett leende på läpparna, lättad över att mitt problem är omhändertaget, och mår bättre i både knoppen och kroppen. Hon följer alltid upp och ger goda råd och tips.

Jag har varit kund sedan drygt ett år tillbaka och har ’hittat hem’, går efter detta aldrig till någon annan då jag vet att det är här jag får bäst behandling. Tro mig, ni kommer att göra detsamma.

Jag litar till 100% på Camilla och rekommenderar henne till alla!”

Maria Swanström


”Succè vid första ögonblicket – så skulle jag beskriva mitt första möte med naprapat Camilla Westling.

Slumpen förde mig till Camillas klinik medan känslan av att alltid mötas av professionalism gör att jag, 1,5 år senare, fortfarande med glädje och stort förtroende återkommer, gång efter gång.

Mitt utgångsläge var ursprungligen att hitta en erfaren och kunnig naprapat, centralt belägen med generösa öppettider – alla mina kriterier, och mer därtill, uppfylldes från start.

Camillas intresse för att hela tiden vilja vidareutvecklas gör att jag alltid kan lita på att få bästa möjliga behandling, såväl med som utan de tekniska hjälpmedel som hon försett sin klinik med.
Att varje gång mötas av Camillas glada leende, starta upp med att göra en uppföljning sedan sist och sen njuta – eller snarare pinas en smula – av behandlingen för att sedan gå ut genom dörren
med känslan av att ha träffat en väldigt god vän – fantastiskt!”

Camilla Karlsson, IT Administration Manager


Niclas Karlsson
”Jag är en snart 48-årig man, jobbar som mellanchef vid en statlig myndighet. Lever ett ganska normalt och aktivt liv med en hel del motion.

Sommaren 2012 fick jag stora problem med domningar och kraftlöshet i höger arm och smärta från nacken ut i armen. Efter försök till behandling på Naprapathögskolan där man konstaterade diskbråck i nacken men utan större framgång med behandlingen sökte jag och fick fatt i Camilla på Naprapat Westling. Jag hade väldigt ont och behövde akut hjälp. Camilla kunde ta emot mig direkt vilket var väldigt skönt. Efter ett inledande samtal då jag beskrev mina problem så påbörjades behandling med laser. Inledningsvis två gånger i veckan i två – tre veckor. Märkte resultat ganska omgående. Efter cirka åtta, tio veckors behandling var jag nästan helt problemfri. Helt underbart.

Hos Camilla kände jag mig helt trygg, då hon hela tiden förklarade vad som var problemet och hur hon skulle behandla och vad hon förväntade sig för effekt av behandlingen. Och effekten kom, med råge. Jag ger mina allra varmaste rekommendationer till Naprapat Westling och Camilla.”

Niclas Karlsson


Hanna Keller
”Jag har under många år haft problem med smärtor i nacke och rygg. Under åren har det blivit ett flertal besök hos läkare, sjukgymnaster, kiropraktorer och så vidare utan att ha fått någon riktig hjälp. Efter att åter ha fått stora problem i samband med att jag började att nytt arbete inom omsorgen, fick jag kontakt med Camilla.

Hos Camilla känner jag att jag får hjälp med mitt problem på ett sätt jag aldrig fått någonstans förut. Jag har gjort fem besök under några månader och blivit mycket bättre.

En sak som betyder mycket för mig är det bemötande man får av Camilla. Hon tar hand om mig på ett empatiskt och respektfullt sätt. Dessutom är hon mycket positiv och trevlig att prata med. Jag har som sagt träffat flera andra yrkesutövare i branschen och det är långt ifrån alla som har förstått hur viktigt det är att man får ett bra bemötande.

Camilla brinner verkligen för sitt arbete och det märks att hon är mycket kunnig i det hon gör. Kliniken är liten och man känner sig trygg när man är där. Man får även en trygghet i att Camilla följer upp hur det går för mig och hjälper mig även att få kontakt med andra delar av vården.”

Hanna Keller


”Timothy har inte längre känning av sina muskelfästebesvär eller knän.
Det som fortfarande känns ibland är benhinnorna men det besvärar inte Tim nämnvärt verkar det.

Om jag inte meddelat det tidigare så tog han silver i tresteg på Ungdoms-SM i Malmö och han har även satt nytt personligt rekord på både 60 och 200 meter, där han nu ligger på topplistan i Sverige.

Han har fortsatt med träningen och stretchningen varje dag enligt dina instruktioner och det har gett resultat.

Tack för all hjälp så här långt.”

Morfar Hans och 15-åriga Timothy


”Efter att ha provat en massa olika behandlare/naprapater så har jag äntligen hittat rätt! Är alltid lika nöjd efter att ha varit på behandling hos Camilla. När man själv jobbar som behandlare/massör så blir man kräsen. Camilla är noggrann och väldigt kunnig i sitt arbete. Alltid lika glad, trevlig och professionell, det märks att hon bryr sig om sina patienter.

När jag går bet på mina klienter så är det Camilla jag rekommenderar. För jag vet att dom kommer bli lika nöjda och hjälpta som jag.

Har nu vart Camilla trogen i 3 år kommer nog aldrig byta.”

Anders Andersson, Cert. Massör (Anders Massage)


”Från att jag var ca 17 år och fram till att jag fyllde 30, plågades jag av återkommande huvudvärk och migrän. Ingen läkare hade genom alla år lyckas med att komma fram till varför.

Strax efter att jag fyllde 30 år fick jag ett skrivbordsjobb och då blev plågorna värre. Jag fick dessutom då ont i rygg, skuldror och axlar. Efter ett tips från en god vän bokade jag tid hos Camilla och det är ett av de bästa beslut jag någonsin tagit. Hon hittade orsaken till min huvudvärk under första behandlingen.

Jag har gått till Camilla sedan dess och jag får alltid ett lika proffsigt och glatt bemötande som inte bara får mig att känna mig trygg utan även uppskattad och välkommen.

Hennes kunskaper och intresse för ditt välmående sträcker sig långt utanför Naprapat-rollens ramar och hon ger sig inte i första taget innan hon har hittat vägen till ditt välmående.
Jag skulle inte byta bort henne för något.”

Hanna Fristedt


”Sökte en handspecialist för en knöl på handleden. Specialisten sa att det var antingen cortisonspruta eller operation som gällde. Jag nämnde det här när jag var på behandling för nacken hos Camilla och då använde hon sin Laser på min knöl. Efter 6 behandlingar var smärtan borta och nu är knölen i princip obefintlig.

Har varit patient hos Camilla i många år och kommer tillbaka för att det är en enorm skillnad efter varje besök.”

Lise-Lott Manhold, egen företagare