Nytt system vid bokning!

Ett nytt bokningssystem
Omdömen från en annan bokningssida.

Efter 14 år med samma bokningssystem var det dags att uppgradera till ett nyare bokningssystem. Numera bokar du via min hemsida, bara att klicka på ”Boka tid” rutan, klicka på den röda ”boka” rutan och välj på de lediga tider som finns. https://www.naprapatwestling.se/bokamera/

Hur bokar jag en tid?

När du gör bokningen finns det ett ”i” vid en del rutor. Där du får mer information vad som ska finnas med i just den rutan. Eftersom jag som legitimerad naprapat och behöver föra journal är det en fördel att ha dina uppgifter när du kommer. Då kan vi fokusera på ditt problem och vad om behöver göras.

Tänk på att alltid se till att du får en bokningsbekräftelse. Kan du inte hitta den kontrollera din skräppost. Blir du osäker om bokningen gick igenom och inte hittar en bekräftelse så hör av dig till mig via telefon 070-930 14 86 eller via mail. Min mailadress är camilla@naprapatwestling.se

Känner du att det är något du vill förmedla så har du rutan ”övrig kommentar” där du kan skriva några meningar.

Vilka villkor finns vid bokning?

I mina villkor kan du läsa om att jag har en 24-timmars avbokningsregel. Det gäller alla orsaker till din avbokning. Du avbokar själv via en länk du hittar i din bokningsbekräftelse. Vaknar du upp samma dag och inte kan komma uppskattar jag om du hör av dig via telefonen, sms eller mail.

Hur laddar jag ned en app för att göra en bokning?
Föredrar du att använda en app så ladda ned appen ”Bokamera” med vit bakgrund. Då kan du logga in och se dina bokningar där. Här finns även ett alternativ att ställa sig på en ”kölista” om den specifika tiden du vill boka är upptagen. Om den tiden blir ledig så får du ett meddelande och kan boka tiden. Om du använder iPhone så har du länken här: https://apps.apple.com/se/app/bokamera/id738027900
Har du en Android har du länken här: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oneclick.bokamera&hl=sv

Finns det tider jag inte kan se?


Jag har alltid lagt ut alla tider flera månader i taget. Som du kan se i schemat så har jag öppet tisdagar till och med lördagar alla veckor. När det är röda dagar har jag stängt samt vid sommar semester vilket brukar vara i juli och några dagar in i augusti. Om du har besökt google maps kan du även hitta min profil med alla öppettider som jag uppdaterar regelbundet.
https://www.google.se/maps/place/Camilla+Westling+Leg+Naprapat/@59.3136985,18.0708047,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x465f7811b6623cbb:0xfa34274b212d6ce9!8m2!3d59.3136958!4d18.0733796!16s%2Fg%2F1thw0sp8?entry=ttu

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.