11 saker som ingår i priset hos mig.

 1. 30% längre behandlingstid. De flesta kollegor i min bransch erbjuder 30 minuter för en behandling. Det anser jag är för kort tid för att hinna utföra mitt arbete. Många som kommer till mig söker för minst 1 diagnos men oftast 2-3 diagnoser och för att hinna med det jobbar jag i 40 minuter för varje behandling. Detta gör att vi hinner få mer gjort på 1 behandling och att du inte behöver gå lika många gånger totalt.
 2. Du möter ingen i väntrummet för jag har paus mellan mina behandlingar. När du gör en bokning kommer du få en uppmaning i bokningsbekräftelse från mig att inte komma mer än 10 minuter innan din bokade tid. Det är för att du inte ska möta patienten som var innan och att jag ska hinna rengöra bänk och andra ytor innan du kommer.
 3. Naprapatbehandling.
 4. MLS Laser, snabb och effektiv terapilaser som minskar smärta och inflammation. Ett fantastiskt komplement till naprapatbehandlingen.
 5. Kinesiotejp, lindrar smärta och underlättar lymfdränage genom att mikroskopiskt lyfta huden.
 6. Gummiband vid rehabilitering av nacke och axlar samt träningsprogram.
 7. Tränings/yoga/stretchövningar.
 8. Uppföljning via mejl eller telefon. Ibland är omständigheterna annorlunda och du kanske inte kan komma på en till behandling. Då är det bra att följa upp på annat sätt. Eller bara en uppföljning längre fram i tiden.
 9. Rekommendation till annan specialist. När jag anser att du behöver få hjälp av någon annan har jag en lång lista med specialister som du får utnyttja.
 10. Support om du behöver gå till läkare/specialist. Att veta vad man ska säga när man ringer eller besöker en specialist är inte lätt. Du får goda råd om vad du ska tänka på och ta upp med specialisten.
 11. Ordinarie pris alla lördagar. De flesta i min bransch har ett helgpris, men hos mig är priset detsamma som alla andra dagar.
Kommentarer är avstängda.