Hur hittar jag en bra Naprapat?

Hur hittar jag en bra Naprapat?

Hur hittar jag en bra Naprapat?

Hur hittar jag en bra naprapat som passar just mig?

Att hitta en bra naprapat kan vara lite knivigt. Mitt bästa råd är att om du inte har en rekommendation från en kollega eller vän så läs referenserna på hemsidan. Du kan där skaffa dig en bra uppfattning om vilken Naprapat som kommer att passa just dig.

Jag tycker att när man behöver hjälp av en Naprapat så köper du hela konceptet. När jag själv ska gå till en naprapat eller massör tycker jag att det det finns flera saker som ska stämma och inte bara den tekniska kunskapen. Hemsidan ska spegla den personen du möter både i bild, ord och text. När vi pratar med varandra och jag känner ett förtroende (den här personen förstår mig och vet vad den pratar om) känner jag mig trygg och vill komma tillbaka.

Vilka olika saker är viktiga vid ett patientmöte:

-Förtroende är det som gör att du vågar tala om vad du vill ha hjälp med.
-Bemötande kan vara det som avgör om du vill komma tillbaka eller inte.
-En bra dialog, att den som lyssnar tror på det som sägs.
-Kompetens.
-Uppföljning.
-Kunskap måste alltid uppdateras med fortbildningar, viktigt!
-Klinikens utseende och att det är rent.
-Enkelt att boka tid när det passar dig.
-Närhet till jobb och/eller enkelt att komma dit

Idag säger man att hemsidan har 3 sekunder på sig att fånga ditt intresse och det tror jag stämmer rätt bra. Jag är själv mycket kritisk till hemsidor där man inte kan greppa vem som är ansvarig för den. Sedan vill jag också hitta det jag söker efter utan att behöva klicka runt femtioelva gånger.

Idag vill man också själv kunna göra en internetbokning utan att behöva ringa upp och passa en telefontid. Kan du hitta allt det du söker är det bara att slå till. Skulle det i alla fall inte bli som du har tänkt dig, välj en annan Naprapat.

Inga kommentarer än.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.